creu_roja2_2

Benvolgut/da cibernauta

Vull donar-te las més cordial benvinguda a l’espai virtual de la Creu Roja a Tortosa, un espai dissenyat per donar a conèixer la vida i les activitats de la nostra institució mitjançant les noves tecnologies.

Creu Roja és una institució no lucrativa, dedicada a ajudar a aquelles persones que més ho necessiten. Una de les nostres tasques fonamentals és sensibilitzar la nostra societat envers la problemàtica social que ens envolta. Si tots som conscients que al costat nostre hi ha necessitats i persones necessitades, no ens podem quedar indiferents. Per aquest motiu, la nostra feina, basada en l’experiència de quasi 140 anys d’existència de Creu Roja, intenta encoratjar als que poden ajudar perquè ho facin.

Tenim la convicció de què existim perquè hi ha gent que ens necessita. I, a més, sabem que les tasques que desenvolupem contribueixen a millorar el nostre món.

Desitjo que aquest espai virtual serveixi per donar a conèixer les nostres activitats i per provocar que totes aquelles persones que aprecien el valor de la solidaritat descobreixin en la nostra institució una eina més per ajudar els qui més ho necessiten.

Si vols ser solidari amb nosaltres en dedicació de temps o en suport econòmic, no dubtis en fer-nos-ho saber.

Restem a la teva disposició, i gràcies per la teva visita

JOSEP ARTUR ANGUERA I GALIANA.

President