PRIMER CONCURS D’APARADORS <<ARA MÉS QUE MAI, SEMPRE ACOMPANYATS>>

L’Ajuntament de Tortosa, la Fundació “la Caixa” i la Creu Roja  convoquen, en el marc del programa «Sempre Acompanyats», el primer concurs d’aparadors «ARA MÉS QUE MAI, SEMPRE ACOMPANYATS» amb l’objectiu d’implicar i conscienciar al conjunt de la ciutadania en aquest programa d’abordatge de situacions de soledat en gent gran.  

Si ets un comerç i estàs interessat a participar-hi, t’expliquem com.

Les bases del concurs són les següents:

Diapositiva1
Diapositiva2
Diapositiva3
sempre acompanyats

Sempre Acompanyats és un programa comunitari d’atenció i suport a les persones grans amb soledat no volguda a la ciutat de Tortosa.

Principalment es pretén sensibilitzar a la comunitat sobre aquesta situació i potenciar vincles gràcies a l’entorn més pròxim i/o a a la realització d’activitats que hi ha a la comunitat i també al barri.

CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ I DIFUSIÓ

 

Amb el programa, es fan taulells informatius, tallers i/o xerrades de sensibilització referent al fenomen de la soledat no volguda en gent gran.

1 (1)
4@2x

INTERVENCIÓ DIRECTA SOBRE LA SOLEDAT NO VOLGUDA EN LA GENT GRAN

 

Consisteix en la realització d’activitats, com són acompanyaments dins i fora del domicili, mobilitzacions, cura de l’autoimatge i autoestima, estimulació cognitiva, aprenentatge per modular el propi dolor físic i emocional, treball sobre l’alteració del son i/o trastorns alimentaris, Tinc un Veí!, Berenars en Companyia, inclusió a activitats del barri o altres recursos del municipi, etc.