GENT GRAN

PROGRAMA ACTIU PER A PERSONES MAJORS DE 65 ANYS

 

Aquest programa està orientat exclusivament a potenciar i acompanyar la millora de qualitat de vida de les persones majors de 65 anys, independentment del seu nivell econòmic, en el seu procés d’envelliment.

PROJECTE ENRÉDATE

 

El projecte pretén millorar les relacions socials de les persones grans facilitant la generació de nous vincles que motivin a les persones grans a sortir de les seves llars per realitzar activitats d’oci i familiaritzar-les amb les noves tecnologies per tal de que puguin fer ús de la Xarxa social virtual Enrédate que permetrà comunicar-se amb les persones del projecte a través de les tauletes que els hi facilitarem.

thumbnail_actius (4)
thumbnail_actius (1)

PROJECTE AJUDA A DOMICILI COMPLEMENTÀRIA

 

El principal objectiu d’aquest projecte és augmentar la capacitat de la persona gran per la realització d’activitats bàsiques i instrumentals en la seva vida quotidiana.

PROJECTE ESTIMULACIÓ DE LES FUNCIONS COGNITIVES (FCD)

 

Amb aquest projecte, es vol mantenir i millorar les funcions cognitives (memòria, atenció, llenguatge, càlcul, orientació, raonament) de la persona gran per continuar realitzant les activitats de la seva vida quotidiana.

thumbnail_benestar
actius (2)

PROJECTE SALUT CONSTANT

 

Com a principal objectiu, es pretén reduir l’impacte negatiu del deteriorament físic que suposa el pas del temps, possibilitant que la persona gran tingui un millor control

TELEASSISTÈNCIA DOMICILIÀRIA

 

Aquest servei intenta afavorir el manteniment de les persones usuàries en el seu domicili evitant o retardant la institucionalització. A través de la línia telefònica i amb un equipament de comunicacions, permet als usuaris/es demanar ajuda en situació d’emergència. Tan sol amb prémer el botó del penjoll o del terminal, aquestes persones poden comunicar-se a través d’un telèfon mans lliures amb un centre d’atenció, atès per personal específicament preparat per a donar resposta adequada al seu problema. En funció de la demanda es mobilitza el recurs més apropiat a la seva necessitat. El servei funciona les 24 hores del dia durant els 365 dies de l’any.

Teleasistencia1@2x